VÅR STORY

2007

Allt började på en liten bakgård, i vad som då var Ältas äldsta tvättstuga i ett fallfärdigt litet hus som skulle byggas om. Två systrar hade utbildat sig till hårfrisörer och hade en dröm om en egen salong. Efter en tids renovering var snart den lilla stugan en väldigt liten, men fullt fungerande frisörsalong på 15 kvm.

Systrarna började klippa både varandra och kompisar. Det dröjde inte länge innan ryktet spred sig och snart knackade hela grannskapet på för att få sig en klippning. Resten är historia.

2009

Var året då systrarna tog steget fullt ut. Salongen var inte längre en hobbyverksamhet utan bedrevs nu på heltid. Salongen flyttade från friggebodens 15 kvm till en generationslägenhet om 36 kvm i villan där föräldrarna bodde. Det var nu "Systrarna Villarp" började bli mer populära i Älta och ett namn som de flesta kände till.

Under 2014 skrev systrarna på ett kontrakt för ett nybygge i Ältas industriområde. Det var då den riktiga planeringen påbörjades inför att öppna "Salong Willarp" på den plats där Salongen är belägen idag.

2015

Drömmen blev till verklighet när systrarna i september 2015 slog upp dörrarna till Salong Willarp på Grustagsvägen 5 i Älta. Mitt i ett industriområde i en magisk lokal med högt i tak och generöst med utrymme. Idag är vi ett härligt gäng som ständigt vill utveckla oss och har stor passion för våra yrken.

Systrarna Willarp har kommit långt. Från den fallfärdiga lilla tvättstugan till drömsalongen i Älta. Två systrar som tillsammans har fått förmånen att leva en gemensam dröm är en glädje som vi varje dag förmedlar till våra kunder.