TEAM

När vi sätter ihop vårt team värdesätter vi personligheter, passion och genuinitet. Vi vill skapa värme, en skön stämning där vi vill ta hand om dig som kund.
Att ge maximal service och ett personligt bemötande är en självklarhet samtidigt som vi levererar resultat med kvalité och hållbarhet.
Med den gemensamma drivkraft vi känner för yrket så gör vi allt för att ligga i framkant och det är du som kund som inspirerar oss.

 

MADELEINE VILLARP

GRUNDARE AV SALONG WILLARP
Frisör / Spraytan Artist
Tar för närvarande inte emot nya kunder

Tillsammans med storasyster Rebecca driver Madde Salong Willarp. På salongen är Madde den glada, varma tjejen med ett stort hjärta. Hon är otroligt mån om att varje kund ska känna sig välkommen och lämna salongen med ett leende på läpparna. Kundkretsen är blandad och trofast och har följt med i många år, vilket visar på engagemang och kvalité på det hon gör. Madde är en stjärna på Hairtalk och tycker styling är extra kul.

REBECCA WILLARP

GRUNDARE AV SALONG WILLARP
Frisör / Makeup artist / Spraytan artist / Fotograf

Rebecca har alltid stått på egna ben inom frisör branschen och startade företaget 2009. Drömmen om en större lokal salong i Älta blev verklighet och hon har gjort allt från planritningen över varenda kvadratmeter på salongen till hur salongen ska inreda och hur konceptet ska se ut. Rebecca har en stor och färgstark personlighet, mycket energi och kreativitet. Hennes expertis ligger på färg, tekniker och styling.

ISABELLA BROED

Hudterapeut / Manikyrist / Makeup Artist / Yumi Lashes

Sedan januari 2018 har Bella en självklar plats i teamet. Hennes lugna och välbemötande sätt skapar harmoni på salongen. Man vill vara kund hos Bella. Passionen för skönhet och välmående har funnits sedan många år tillbaka. Att ta hand om andra och behålla ett lugn runtomkring henne även fast hon har nära till skratt. Att lyssna på kundens önskemål och att kunna hjälpa till är nyckeln. Perfektionisten inom Bella vill se till att det blir precis som kunden tänkt sig och att dom går ut från salongen nöjda och glada och att dom ser fram emot nästa behandling.

JENNIFER SVAHN

Frisör

Jennifer är salongens nya talang och hon levererar gång på gång magiska hår. Hennes frisörkarriär startade för 7 år sedan och på vägen har hon hunnit med att vara egen företagare innan Jennifer kom till Salong Willarp. Att hjälpa kunder att utveckla deras personliga stil samt att skapa långsiktiga relationer är hennes drivkraft. Det är tydligt, då Jennifer är väldigt närvarande i mötet och lägger stor vikt vid konsultationen kring ditt hår, dina behov samt förutsättningar. Allt för att få en tydlig bild av vem du är och dina önskemål.

VERONICA WINBO

Frisör / Spraytan artist

Veronica är den mjuka tjejen med glimten i ögat och nära till skratt.
Likväl är hon den som balanserar upp lugnet på salongen när tempot är högt. Med över 15 år som frisör har hon erfarenheter som tidigare salongsägare. Veronica tog plats i teamet när vi startade upp Salong Willarp i September 2015 och har varit med att utveckla salongen under resans gång. Veronica har ett extra kreativt öga för detaljer och korta frisyrer. Hon skapar allt som kommer i hennes väg med perfektion oavsett om det är färg, klippning eller styling. Att hon dessutom är grym på skägg ser vi som en stor tillgång på salongen.

JULIA ROTING

Fransstylist / Manikyrist / Pedikyrist / Spraytan artist
Julia är föräldraledig till år 2020

Julia är salongens perfektionist och tjejen som ser till att salongen är under kontroll. Sedan vintern 2016 har hon tagit en naturlig roll på salongen trots inga tidigare erfarenheter från skönhets-branschen. Det här yrket passar henne som handen i handsken. Vi föll direkt hennes förmåga att verkligen känna in situationer och människor för att skapa behagliga möten. I mötet med Julia är det tydligt vart hennes styrka och glädje för yrket ligger, det hon brinner lite extra för - perfektion. Hon är lyhörd efter kundens önskemål och förtroendet för hennes arbete är stort.