NAGLARNAGLAR

Manikyr
Få naturligt vackra naglar och mjuka händer. Vi erbjuder en klassisk manikyr med extra lyx. Du väljer själv om du vill ha med eller utan lackning.

Shellac
Perfekt för dig som vill slippa måla om naglarna var- & varannan dag.
Shellac är ett mellanting mellan gelé och nagellack som håller ca 2-4 veckor. Gelélacket stärker och bygger upp din egna nagel utan att skada nagelplattan. Passar bra för dig med torra, sköra naglar som lätt går sönder.PRISLISTA

KLASSISK MANIKYR - 440 kr

45 min

I vår lyxiga manikyr ingår filning och formning av naglar, rengöring av nagelband och nagelplatta, polering av naglar, ett mjukgörande handbad, peeling samt en härligt vårdande handmask. Manikyren avslutas med en lätt handmassage och därefter lackas naglarna i valfri färg.

MANIKYR - UTAN LACKNING - 350 kr

30 min

I vår manikyr ingår filning och formning av naglar,
rengöring av nagelband och nagelplatta, polering av naglar, ett mjukgörande handbad, peeling samt en härligt vårdande handmask. Manikyren avslutas med en lätt handmassage.

KREATIVA DEKORATIONER - 10 kr / nagel

Glitter, stenar, folie etc.


SHELLAC - NYTT SET - 590 kr

1 tim

Behandlingen börjar med vår lyxiga manikyr. Därefter lackas naglarna med valfri färg från Shellac CND. Ett nytt set görs på rena naglar utan lackrester.

SHELLAC - ÅTERBESÖK LYX - 640 kr

1 tim 15 min

Återbesök görs efter ca 2-3 veckor beroende på hur det håller på dina naglar. Det gamla lacket tas bort och lackas på nytt. Under återbesöket görs vår lyxiga manikyr. Detta återbesök rekommenderas att göras var tredje gång för att hålla dina händer och naglar fina.

SHELLAC - ÅTERBESÖK EXPRESS - 490 kr

1 tim

Återbesök görs efter ca 2-3 veckor beroende på hur det håller på dina naglar. Det gamla lacket tas bort och lackas på nytt. Under återbesöket görs en minimanikyr där det ingår filning och formning av naglar, rengöring av nagelband och nagelplatta. Vi avslutar behandlingen med en vårdande handmask.

LAGNING AV NAGEL - 100 kr

15 min

Lagning av 1-2 naglar med Shellac där lacket blivit skadat (om det släppt innan 3 dagar är det en reklamation).

BORTTAGNING AV SHELLAC

Borttagning av shellac som är gjort hos oss
150 kr

Borttagning av shellac som ej är gjort hos oss
300 kr