HAIRTALK

MARKNADENS SKONSAMMASTE METOD

HÅRFÖRLÄNGNING / HÅRFÖRTJOCKNING MED EXTENSIONS
Vår passion är att få vara kreativa med hår. För oss är det viktigt att håret ser naturligt ut, att du ska känna dig bekväm med det och att ditt egna hår inte tar skada. Därför har vi valt att arbeta med marknadens skonsammaste metod och håller kvalitén.

Hairtalks hårkvalité
är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning. Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet. Hairtalk sätts i med tejp och sätts om efter ca 8 veckor. Vi garanterar att håret håller för tre omsättningar.

Vi är en av tio salonger i hela Sverige som utför flest behandlingar med varje år. Vi vet vad vi gör och Du är alltid trygg i våra händer.

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA HAIRTALK

# 01

När du använder Hairtalk är Du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalité, fästmetod och skonsamhet.

# 02

Hairtalk är mer än bara hårförlängning, förtjockning, ändra färg, få stylingen att hålla, forma om din frisyr – möjligheterna är oändliga!

# 03

Det skiljer sig drastiskt mellan isättningsmetod, hållbarhet och framförallt resultat! Ditt hår är bara värt det allra bästa – Hairtalk låter ditt hår få vila och komma i bättre skick! Detta har vi bevisat gång på gång.

PRISLISTA

Priserna nedan för förlängning/förtjockning är baserat på Hairtalks standardfästen och färger.
Under din konsultation kommer vi ge dig det förslag om vilka fästen som passar ditt hår bäst vilket varierar i pris.

FÖRLÄNGNING

Fyra paket inklusive fullt produktpaket för att du ska kunna sköta ditt hår på det skonsammaste sättet. Självklart ingår inklippning av håret.

Utifrån konsultationen hos oss kommer vi avgöra hur många paket det kommer gå åt för just dig. Det varierar mellan tre till fem paket, fyra paket är det vanligaste.


25 cm - 5120 kr
40 cm - 6895 kr
55 cm - 9400 kr

FÖRTJOCKNING

Två paket inklusive shampoo, balsam, conditionerspray & borste. Självklart ingår inklippning av håret.


25 cm - 2950 kr
40 cm - 3790 kr
55 cm - 4990 kr

OMSÄTTNING / SERVICE

Omsättning av Hairtalk görs var åttonde vecka. Detta är för att garantin ska gälla. Vi ger en garanti på tre omsättningar förutsatt att du följer våra rekommendationer.


1 paket - 790 kr
2 paket - 1090 kr
3 paket - 1290 kr
4 paket - 1590 kr
5 paket - 1790 kr

Borttagning av hairtalk - 400 kr / halvtimme
Borttagning av fästen. Detta görs även när man beställer nytt hår om man haft i Hairtalk tidigare.

Skötselråd & hur du använder produkterna från Hairtalk

Läs mer om hur du tar hand om ditt nya hår och hur du använder produkterna