HAIRTALK

MARKNADENS SKONSAMMASTE METOD

HÅRFÖRLÄNGNING / HÅRFÖRTJOCKNING MED EXTENSIONS
Vår passion är att få vara kreativa med hår. För oss är det viktigt att håret ser naturligt ut, att du ska känna dig bekväm med det och att ditt egna hår inte tar skada. Därför har vi valt att arbeta med marknadens skonsammaste metod och håller kvalitén.

Hairtalks hårkvalité
är noga utvalt för den Nordeuropeiska marknaden. Håret är inte ytskiktsbehandlat, vilket gör att hårkvalitén håller omsättning efter omsättning. Allt hår från Hairtalk är etiskt handlat tempelhår, vilket gör att du som kund kan bära håret med stolthet. Hairtalk sätts i med tejp och sätts om efter ca 8 veckor. Vi garanterar att håret håller för tre omsättningar.

Vi är en av tio salonger i hela Sverige som utför flest behandlingar med varje år. Vi vet vad vi gör och Du är alltid trygg i våra händer.

TRE ANLEDNINGAR ATT VÄLJA HAIRTALK

# 01

När du använder Hairtalk är Du garanterad det mest optimala systemet när det kommer till hårkvalité, fästmetod och skonsamhet.

# 02

Hairtalk är mer än bara hårförlängning, förtjockning, ändra färg, få stylingen att hålla, forma om din frisyr – möjligheterna är oändliga!

# 03

Det skiljer sig drastiskt mellan isättningsmetod, hållbarhet och framförallt resultat! Ditt hår är bara värt det allra bästa – Hairtalk låter ditt hår få vila och komma i bättre skick! Detta har vi bevisat gång på gång.

PRISLISTA

FÖRLÄNGNING

Fyra paket inklusive fullt produktpaket för att du ska kunna sköta ditt hår på det skonsammaste sättet. Självklart ingår inklippning av håret.

25 cm - 4950 kr
40 cm - 6650 kr
55 cm - 8950 kr

FÖRTJOCKNING

Två paket inklusive shampoo, balsam, conditionerspray & borste. Självklart ingår inklippning av håret.

25 cm - 2950 kr
40 cm - 3750 kr
55 cm - 4950 kr

OMSÄTTNING / SERVICE

Omsättning av Hairtalk görs var åttonde vecka. Detta är för att garantin ska gälla. Vi ger en garanti på tre omsättningar förutsatt att du följer våra rekommendationer.

1 paket - 790 kr
2 paket -1090 kr
3 paket - 1290 kr
4 paket - 1590 kr
Borttagning av hairtalk - 390 kr / halvtimme
Borttagning av fästen. Detta görs även när man beställer nytt hår om man haft i Hairtalk tidigare.

PRODUKTPAKETET

Innehåller shampoo, balsam, detangler, conditionerspray, inpackning, olja & hårborste. Alla produkter kan även köpas separat (tänk på att detta är ett pris när man köper allt tillsammans)
1790 kr