BRÖLLOP

KONSULTATION

På konsultationen får du möjligheten att träffa oss för att prata igenom din dag och önskemål. Vi bollar idéer och går igenom praktiska detaljer. Du väljer själv när du vill boka in den, med att rekommendera är så snart du börjar fundera på hår och smink inför bröllopet. Du väljer efter konsultationen om du vill anlita oss.

Tidsåtgång - 15 min
Pris - Kostnadsfri

PROVDAGEN

När du bestämt dig för att anlita oss bokar vi in en dag då du kommer för en provuppsättning. Vi pratar tillsammans igenom olika alternativ för att se vad som passar bäst för just dig, din klänning och dina smycken. Provuppsättning och make-up konsultation bokas in ca 2-4 veckor innan din bröllopsdag.


Tidsåtgång hår - 45 min
Tidsåtgång makeup - 45 min
Pris - Deposition 500 kr (Dras av vid den totala kostnaden på bröllopsdagen)


BRÖLLOPSDAGEN

När den stora dagen är här har vi bokat in vilken tid du ska komma till oss, eller om vi kommer till er. Om du och ditt sällskap är fler än fyra personer bokar vi av salongen till enbart er. Vi bjuder på lite bubbel och enklare tilltugg. När ni går får ni med er en liten goodiebag med nödvändigheter till håret under dagen. Vi har även plats för ombyte samt erbjuder vi frukost eller lunch som tillval.

Tidsåtgång hår - 60-90 min
Tidsåtgång makeup - 60 min
Pris - Se prislista nedan

PRISLISTA BRÖLLOP

BRUDEN

Bröllopspaket fr. 5000 kr
I paket ingår konsultation, provuppsättning, prov makeup, bruduppsättning, brud makeup, bubbel, lättare tilltugg och en liten goodiebag.

Bruduppsättning fr. 3 500 kr
Bruduppsättning med konsultation, provuppsättning, bubbel, lättare tilltugg och en liten goodiebag.

Brud make-up fr. 1 500 kr
Här ingår konsultation, prov makeup, brud makeup och bubbel.

BRUDGUM / TÄRNA / GÄST

Brudgum / Sällskap 450 kr / per påbörjad 30 min
Anpassat för den blivande mannen samt ev. bestman eller annan gäst. Denna tjänst är till för kort hår.

Hår - Tärna / Gäst 450 kr / per påbörjad 30 min
Lockar, uppsättning, flätor - allt för att tärnorna eller andra gäster i sällskapet ska känna sig fina.

Makeup - Tärna / Gäst fr. 800 kr / 60 min
Make up under 60 minuter för tärna/gäst.

TILLVAL

Frukost / Lunch 150 kr / person
Vi rekommenderar lägga till frukost eller lunch (beroende på tid) hos oss för att undvika stress på din stora dag. Vid provdagen kommer vi överens om vad du/ni vill ha. Vi kan tyvärr inte ordna med specialkost, fråga oss om detta!

Vi kommer till er fr. 600 kr / frisör, makeup artist
Ingenting är omöjligt. Vill ni att vi kommer ut till er så gör vi vårt bästa för att det ska gå att ordna (inom Stockholmsområdet).

CHECKLISTA INFÖR BRÖLLOP

Var ute i god tid inför ditt bröllop. Boka dina tider så snart som möjligt, ring oss eller boka online.


NÄR DU KOMMER TILL OSS PÅ DEN STORA DAGEN
Make up Kom avsminkad och ren i ansiktet (inget smink alls) innan vi börjar. Smörj in dig på morgonen med din dagkräm.
Hår
Vid en uppsättning är det bra om du tvättar håret dagen innan. Förbered gärna håret med rätt produkter som
vi kommer rekommendera dig vid din provuppsättning. Föna håret helt torrt med en borste.
Kläder Bär ett plagg med knappar, exempelvis en skjorta. Detta är för att slippa dra en tröja över huvudet när hår och smink är färdigt.

HÅR

KONSULTATION Boka in så tidigt som möjligt! Detta för att säkra att din frisör kan just det datumet och för att du ska hinna känna efter om just den här salongen är rätt för dig. Det är din stora dag! Allt ska kännas perfekt.

KLIPPNING Vi rekommenderar inte att du är nyklippt inför bröllopet. Detta för att vid håruppsättningar blir håret väldigt "stumt" att arbeta med. 4-8 veckor brukar vara lagom, rådfråga oss!

FÄRGNING Vi rekommenderar att du färgar håret 1-2 veckor innan bröllopsdagen.
PROVUPPSÄTTNING Boka in provuppsättningen 2-4 veckor före bröllopet. Om du vill bli sminkad också görs det samtidigt. Vill du ha något hårsmycke/krona/slöja, ta med det till provuppsättningstillfället.

TÄNK ÖVER i god tid att du har den hårfärgen du vill ha på ditt bröllop. Funderar du över drastiska förändringar, konsultera detta med oss för att göra upp en tidsplan och vad som är rimligt.

POPULÄRT är att sätta i hårförlängning/förtjockning metoden Hairtalk. Funderar du på detta, ta upp det med oss i god tid.

MAKE UP

FUNDERA ÖVER Hur du vill se ut på din dag. Vi kommer sminka två förslag under prov makeupen.

PROV MAKEUP Bokas in samtidigt som du gör provuppsättningen.

TÄNK PÅ Om du tänkt göra ansiktsbehandling, gör det minst två veckor innan eftersom det finns risk för finnar, utslag osv.

NAGLAR

VACKRA NAGLAR Om det är någon gång du ska ha snygga naglar så är det på din stora dag. Det absolut bästa är att göra det så nära bröllopet som möjligt - helst dagen innan.

SPRAYTAN

PERFEKT BRÄNNA Om du tänkt skaffa en snygg bränna med spraytan, testa några veckor i förväg för att försäkra dig om att färgen ser naturlig ut på dig. Inför bröllopet bokar du in en spraytan 1-3 dagar innan.

HUDVÅRD

ANSIKTSBEHANDLING Vi rekommenderar att göra en behandling 2 veckor innan med fokus på fukt och lyster inför din stora dag. Fram till bröllopet är det bra att underhålla med fuktserum och vår lystergivande mask.

FRANSAR & BRYN

NATURLIGA FRANSAR Vill du ge dina fransar ett lyft inför den stora dagen - boka in Yumi Lashes.

BRYN & FRANSAR Plocka brynen dagen innan. Om du ska göra Yumi Lashes är det fint att färga fransar (ingår alltid) och bryn samtidigt.. Annars är det lagom att färga bryn och fransar senast tre dagar innan bröllopet.