ANSIKTSBEHANDLINGAR

TA HAND OM DIN HY

Regelbundna ansiktsbehandlingar är en av de absolut bästa investeringarna för långsiktig skönhet och välmående. Vi vet att den bästa vägen till hållbara resultat är långsiktighet.

En ansiktsbehandling är dessutom ett tillfälle då du får uppdaterade rekommendationer om nyheter och hudvårdsprodukter som passar just din hud, dina behov och skyddar mot allt det som påskyndar hudens åldrande.

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

KLASSISK ANSIKTSBEHANDLING

Vår signaturbehandling. Vår klassiska ansiktsbehandling som anpassas efter just dig och det din hy behöver. Du väljer själv hur lång tid du vill boka och därefter skräddarsyr vi din behandling.

I den klassiska behandlingen ingår alltid Rengöring, hudanalys, AHA-peeling, (ev. ånga), lätt portömning, mask, lätt massage och avslutande produkter såsom serum, ögon- och dagkräm.

I samråd med vår hudterapeut väljer vi vad vi fokuserar på under din behandling. Områden vi kan fokusera extra på: djuprengöring, lyster, pigmentering och fukt.

PRISLISTA

30 minuter - 490 kr
60 minuter - 790 kr
90 minuter - 1090 kr

AHA-PEELING

AHA-PEELING

För att få ett snabbt och optimalt resultat inriktat på vad just Du önskar är det rekommenderat att gå en kur med AHA-peeling där man går 1 gång i veckan, 6 gånger med max 2 veckors mellanrum.

Kuren stimulerar cellförnyelsen, underlättar hudens exfolieringsprocess och hjälper till att återfukta på djupet. Den passar alla hudtyper som behöver en kickstart, exempelvis vid acne, linjer, orenheter, pigmenteringar etc.

ANSIKTSBEHANDLING - AHA-peeling

Rengöring, hudanalys, AHA-peeling samt avslutande produkter.
30 minuter - 490 kr
Kur om 6 gånger - 2500 kr (bokas via telefon eller på plats i salongen)

ANSIKTSBEHANDLING - AHA-peeling Lyx

Skräddarsydd efter dina behov. Rengöring, hudanalys, AHA-peeling med booster, mask, avslutande produkter.
45 minuter - 590 kr
Kur om 6 gånger - 2990 kr (bokas via telefon eller på plats i salongen)

VARFÖR EXUVIANCE PRODUKTER?

# 01

Vi jobbar med Exuviance som är vetenskapligt utforskad hudvård. Exuviance hudvårds-produkter är gjorda för den moderna människan som vill se verkliga resultat, utan att det är besvärligt eller kostar en förmögenhet.

#02

Alla Exuviance produkter passar så väl män som kvinnor som vill hålla sitt utseende fräscht längre. Produkterna är speciellt utvecklade för att även passa känslig hud.

# 03

Exuviance produkter och behandlingar är framtagna för att underlätta hudens naturliga exfolieringsprocess, stimulera cellförnyelsen och återfukta på djupet. Resultatet blir en hud med ett vackrare, yngre och sundare utseende.

# 04

Exuviance behandlingar, tillsammans med daglig användning av Exuviance hudvårdsprodukter, förbättrar oregelbundenheter i huden som t.ex. fina linjer och rynkor, ojämn pigmentering och torrhet samt minskar uppkomsten av akne.